Om bandet

Bad Dog Bobby er navnet på et rockband med rødder i det fynske.

Stilen er velkendt rock og rul i et godt blandet repertoire – både dansk og udenlandsk. Vægten er lagt på de gode melodier, medrivende rocknumre og stille ballader fra 70’erne og fremefter, iblandet enkelte ældre rocknumre. Bad Dog Bobby spiller kendte og dansevenlige rocknumre som de fleste vil kunne synge med på.
Det hele drevet frem af to effektive guitarer, bas, trommer og en solid præstation af vokal og kor.

Det brede og dansevenlige repertoire gør at Bad Dog Bobby spiller ved mange festlige lejligheder fx.

  •  Bryllupper (også kobber & sølv…)
  •  Fødselsdage
  •  Firmafester
  •  Byfester
  •  Julefrokoster m.v.

Pakkeløsning
Bad Dog Bobby spiller primært til dans, men ønsker du også musik under spisningen til dit arrangement kan BDB også hjælpe med det. Bad Dog Bobby har et stort netværk af dygtige festmusikere der leverer høj kvalitet under spisningen. Guitar, klaver eller keyboards – med sang eller instrumentalt valget er dit.

Lidt historie…
Bandet har eksisteret i mange år, med udskiftning i både navn og i besætning, men med Jesper Solvang som fast medlem og frontfigur. Det meste af den nuværende besætning fandt sammen i 1998-2002 under navnet TOKE. TOKE blev opløst og resterne dannede Bad Dog Bobby i 2002.

Jesper, Søren og Frantz har været med siden dengang. Thomas kom til i februar 2008, hvor han afløste Søren Møller på trommerne.
Du kan læse mere om de enkelte bandmedlemmer her på hjemmesiden.
Det (for nogen) måske noget aparte bandnavn har reference til Jesper Solvangs nu afdøde hund “Bobby” som efter sigende har lagt ører til lidt af hvert.

Bad Dog Bobby er i kraft af Jespers rødder på Kerteminde-egnen, nok bedst kendt på østfyn, men spiller i øvrigt i hele landet. Bandet kan, næsten med sikkerhed, hvert år opleves til Havnefesten i Kerteminde i august måned.